Zdravé bezlepkové denné menu 20. november - 25. november

Bezlepková vegánska a vegetariánska kuchyňa je pre mnohých zložitou kombináciou. Pre nás je však obrovskou výzvou! Doprajte si u nás zdravú alternatívu v podobe chutného bezlepkového obedového menu. Čakáme vás na Hlavnej 21 v Košiciach každý pracovný deň od 11:30 do 14:30.


ZDRAVÉ OBEDOVÉ MENU NA TENTO TÝŽDEŇ 20. november - 24. november

  • MENU: 5,80 € / s členskou kartou: 5,30 €
  • K obedovému menu take away espresso za členskú cenu 1 €
  • Členskú kartu si zadarmo zaregistrujte na halmispace.sk/clenstvo

20.11. PONDELOK / vegan, gluten free

  • Hráškovo-mätová polievka
  • Hlavné jedlo 1: Tofu Kung Pao, mrkvová pohánka a rukolový šalát s olivami a sezamovým dressingom (alergén: laktóza, sezam)
  • Hlavné jedlo 2: Pad Thai s ryžovými rezancami a arašidovou omáčkou (alergén: mandle, arašidy)
  • Makový koláč a čaj Pacific Sun

21.11. UTOROK - vegan / gluten free

  • Francúzska cibuľová polievka s tymiánom
  • Hlavné jedlo 1: Cícerové kari s batatmi a kokosovým mliekom, božská ryža šéfkuchára a mrkvovo-kalerábový šalát s limetkovo-mätovým dressingom
  • Hlavné jedlo 2: Plnené paradajky s ratatouille, fetou a rukolový šalát (alergén: laktóza)
  • Pomarančový koláč s čokoládovou polevou a čaj CapeTown

22.11. STREDA - vegetarian / gluten free

  • Západoafrická arašidová polievka (alergén: arašidy)
  • Hlavné jedlo 1: Fusilli s paradajkovou omáčkou s grilovanou cuketou a parmezánom a šalát z marinovaného kelu (alergén: sója, arašidy)
  • Hlavné jedlo 2: Carpaccio z pečenej cvikly s kozím syrom (alergén: laktóza)
  • Karamelový koláč (alergén: arašidy, laktóza) a čaj Ibištek

23.11. ŠTVRTOK - vegan / gluten free

  • Zeleninový vývar s pastou miso (alergén: zeler, sója)
  • Hlavné jedlo 1: Dal palak, feniklové pšeno, špenátový šalát s paradajkami a dijónskym dressingom (alergén: horčica)
  • Hlavné jedlo 2: Pestrý tanier so „syrovou“ omáčkou (quinoa, tekvica, kapusta, hrušky, cícer) (alergén: kešu)
  • Karobovo-broskyňová guľka obalená v kokose a kokosový čaj

24.11. PIATOK - vegan / gluten free

  • Talianska polievka z pečených paprík a paradajok
  • Hlavné jedlo 1: Cviklovo-jablkové rizoto s veggie parmezánom a šalát z pekinskej kapusty a hrozna (alergén: kešu)
  • Hlavné jedlo 2: Zeleninové špízy s tofu, mrkvovo-zázvorovým dipom a listovým šalátom (alergén: sója)
  • Bublanina s lesným ovocím a mandľami (alergén: mandle) a čaj Nana

fbpostz-kuchyna2.png


Samostatné ceny:

Polievka 1,50 €, hlavné jedlo 3,60 €, prílohový šalát 0,70 €, koláčik 0,60 €, čaj 0,60 €.


Možnosti platby:

Okrem hotovosti môžete platiť aj stravnými lístkami, platobnou kartou a stravovacími kartami Ticket restaurant by Edenred, Callio Gastro a Cheque DeDejeuner.

Dobrú chuť! :)

Jarmila G. Gaľová

Kategória: Týždenné menu

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho medzi svojich priateľov. Ďakujeme!

— Nájdete nás aj —